Фото галерија

Нови изглед школе

Школска фасада и велики део унутрашње површине зграде је окречен и реновиран у току лета 2017.године, што је допринело да нам ова школска година почне изузетно лепо и пријатно.
Интерни час гитарског и клавирског одсека

У понедељак 30.10.2017.године са почетком у 18.30 часова одржан је интерни час клавирског и гитарског одсека. Наступили су ученици наставнице Ирене Васиљевић и Марије Петровић. Укупно је свирало 23 ученика.
Интерни час школе 25.10.2017.

У среду 25.10.2017.године са почетком у 18.30 часова одржан је интерни час на нивоу школе. На концерту је свирало деветнаест ученика. У позитивној атмосфери и пуној сали низале су се тачке наших ученика, пропраћене аплаузом родитеља, родбине, ученика и наставника.
Интерни час клавирског одсека

У среду 18.10.2017.године са почетком у 18.30 часова одржан је интерни час клавирског одсека. Наступило је двадесет ученика.
Концерт за прваке 2017/18. године

Концерт за прваке одржан је 04.10.2017. године са почетком у 18:30 часова у сали Поморавског округа. На концерту је свирало укупно 20 ученика са свих одсека школе, од којих је 7 ученика првог разреда имало свој први јавни наступ.
Летњи камп у Атини

Летњи камп Sistema Europe Young Orchestra 2017 (SEYO) у Атини, одржан је током летњег распуста од 20.јула до 2. августа. Десеторо деце је представљало нашу земљу, а међу њима и троје ученика ОМШ Владимир Ђорђевић Јагодина. Завршни концерт је одржан у Одеон Атикус амфитеатру испод Акропоља а оркестар и хор је чинило 353 детета из целе Европе.
Интерни час поводом обележавања 5.меморијала

У среду 29.3.2017.године, ученици и наставници ОМШ "Владимир Ђорђевић" су приредили интерни час поводом обележавања 5.меморијала "Милош Петровић". Концерт је одржан у сали Поморавског управног округа са почетком у 18 и 30.
ДАН ШКОЛЕ 2016

У среду 30.11.2016. године у сали Културног центра Јагодине одржан је концерт поводом прославе Дана музичке школе.
Конференција "Спречавање осипања ученика из образовног система РСрбије

На конференцији "Спречавање ученика из образовног система Републике Србије" у организацији Министарства просвете, науке и технолошког развоја, Центра за образовне политике и УНИЦЕФа која је одржана 28.и 29.новембра 2016.године наступили су ученици наше школе "Владимир Ђорђевић" заједно са учиницима ОМШ "Миленко Живковић" из Параћина, који заједно чине оркестар Ел Система Србија испред Music ArtProject-а. Конференцији је присуствовало велики број званичника из области образовања, здравља, социјалне заштите као и велики број гостију из иностранства.
Наступ на Шопен фесту у Београду, фебруар 2016

Шопен фест је манифестација која се одржава у Београду. У оквиру ревијалног дела наша школа је имала част да добије термин за целовечерњи концерт и представи своје солисте. На крају концерта школепредставио се и оркестар Ел система Србија чији су чланови и деца са гудачког одсека наше школе.

Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај