Фото галерија

Беч, август 2015

Ел Система и Music Art Project су организовали путовање и летњи камп у Бечу. Србију је представљало двадесеторо деце из музичких школа из Јагодине , Ћуприје и Параћина која су била чланови оркестра заједно са децом из Аустрије, Босне и херцеговине, Хрватске и Швајцарске. Оркестром је дириговао маестро Анди Икочеа-Икочеа а завршни концерт кампа је био у оквиру Берлинског SUMITa на ком су били присутни и званичници наше земље.
Ел Система у нашој школи

Наступ у Параћину са ученицима ОМШ "Миленко Живковић"
Концерт у школи "11.мај"

Како наша школа настоји да сарађује са свим установама у Јагодини, ове године смо организовали први пут концерт у школи за децу оштећеног слуха и говора "11.мај". Велико изненађење је била њихова пажња и жеља да саслушају концерт. На крају су наши домаћини показали своје умеће и почастили на укусним колачима које су они направили Надамо се да је ово почетак сарадње ове две школе.23.04.2015.
мастерклас виолончела aприл 2015

У Школи за музичке таленте у Ћуприји, професори Драган Ђорђевић и Божа Сарамандић су одржали мастерклас за ученике из региона.
Фестивал музичких и балетских школа Ужице 2014

Сваке године ЗМБСС организује фестивал. Свака школа има репрезентацију од четири солиста на различитим инструментима од трећег до шестог разреда. Ове године смо били у Ужицу
Наступ у предшколским установама

У оквиру манифестације "Дечија недеља" у 8.10.2013. ученици наше школе су наступили у свим објектима предшколске установе "Пионир" у Јагодини. Поред тога што су одсвирали по једну композицију, наши ђаци су деци из вртића представили своје инструменте и упознали их са основним карактеристикама сваког од њих. Наставници су укратко деци представили шта је то концерт и како се понашамо на њему.
ЗАБАВИШТЕ-Наши најмлађи ђаци

...са часа музичког забавишта. Наши најмлађи ученици.
Новогодишњи концерт за децу СО РТС

У коларчевој задужбини 28.12.2013. године је Симфонијски оркестар РТС приредио концерт за најмлађу публику коме су присуствовали и наши ђаци.
200 година од рођења Његоша

На обележавању двестоте године од рођења Његоша у холу јагодинске Гимназије наступили су Невена и Немања.
Школска слава

Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај